дивитися кіно Захар Беркут j8

โพสต์โดย RaymondMeemo เมื่อ อาทิตย์ 16 ม.ค. 2022 7:52 am

รูปภาพ

Дивитися фiльм Захар Беркут

“Там, де я жив разом з батьками, у Середній Азії, ми не проходили цей твір Івана Франка. І тому я прочитав його, передивився кілька разів надзвичайний фільм Леоніда Осики. І я точно знаю, що саме я звідти взяв. Чудовий склад акторів, надзвичайна атмосфера, метафоричний фільм з чітким громадянським меседжем. І тому, прочитавши, побачивши цю стрічку, я знав, про що я сьогодні хочу розповісти”, – підкреслив Сеітаблаєв.

На великі екрани стрічка вийде 10 жовтня 2019 року. Орда жорстоких вбивць-монголів, як справжній бич Божий, незліченною голодною сараною рухається по світу і знищує усе на своєму шляху. "У будинках Тухлі колоди лежать не класично, горизонтально, а вертикально, як частокіл. Це дім-фортеця, яка захищає своїх мешканців. От і вся розповідь. Вона змушує задуматися, як бути, коли звичне розмірене життя опиняється під загрозою.

Свобода, традиції, історія – те, що об’єднує українців. Нагадаємо, «Захар Беркут» є екранізацією твору Івана Франка. Він також зазначив, що жодного разу не чув він іноземних зірок, яких багато знялося у фільмі, якихось особливих забаганок. На широкому екрані глядачі побачать: Андрія Ісаєнка («Кіборги»), Олега Волощенка («Сторожова Застава»), Роберта Патріка («Термінатор 2: Судний день», «Міцний горішок 2», «Останній кіногерой», «Ангели Чарлі 2»), Цегміда Церенболда («Військо Мин Бала»), Томмі Фленагана («Хоробре серце», «Гладіатор», «Місто гріхів» ), Поппі Дрейтон («Абатство Даунтон», «Русалочка»), Аяна Утепбергена («Військо Мин Бала», «Діамантовий меч»), Алекса МакНіколла («5-та хвиля», «Аксель»), Віктора Жданова («Кіборги»), Єржана Нуримбета («Сторожова Застава», «Сардар», «Меч перемоги», «Наречена»), Елісон Дуді («Індіана Джонс і останній хрестовий похід», «Вид на вбивство»), Аліну Коваленко, Дуалета Абдигапарова («Кочівник», «Ліквідатор», «Орда»), Рокі Майєрса, Олега Стефанова, Нуркена Туматаєва («МакМафія»), Олівера Тревену, Марину Кошкіну, Марата Абдулаєва («Ліквідатор», «Тараз»), Станіслава Лозовського, Даніяра Ахметова, Вікторію Клещенко-Пилипчук та інших. Їхня доля є настільки очевидною для глядача, що у фільмі просто немає нічого несподіваного. Зйомки фільму відбувалися англійською мовою, в кінотеатрах в Україні його покажуть з українським дубляжем. Андрій Пишний, Голова правління Ощадбанку розповів: «Можна сказати, що нас позбавили шансу відмовитися від участі в проєкті. Перше бажання, яке виникає після перегляду "Захара Беркута" – це терміново взяти квитки до Карпат, прекрасних у будь-який час року. До зйомок долучився і Голівуд.

Перед показом режисер фільму Ахтем Сеітаблаєв розповів, що голівудські актори ніяк не могли зрозуміти, чому увесь реквізит – натуральний, із дерева. Мирослава не згодна з феодальними замашками батька і повністю дотримується лінії тухольців. Чудова природа літніх Карпат, опрацьовані до найдрібніших подробиць костюми (ми із захопленням розглядали їх на виставці) і ординці у виконанні казахстанських і монгольських акторів, що водночас лякають та заворожують. Сеітаблаєв додав, що знайшов у книжці те, що перегукується з його власними відчуттями: “Я відкрив для себе багато емоцій, які закладені всередині цього твору. Історичний екшен «Захар Беркут» став найбільш очікуваною українською кінотеатральною прем’єрою цієї осені. Було проведено кілька експедицій в Карпати.

Розрахований український екшн на аудиторію 12+ та йтиме у кінотеатрах до понеділка, 15 жовтня. Покажуть стрічку й за кордоном. Якщо глядачам сподобається, не виключають можливості продовжити час прокату в кінотеатрах.

Теги: Захар Беркут фiльм 2020 дивитися онлайн hd фiльм Захар Беркут дивитися онлайн Захар Беркут фiльм 2020 Захар Беркут онлайн дивитися Захар Беркут дивитися онлайн hd Захар Беркут hd онлайн дивитися кіно Захар Беркут фiльм Захар Беркут трейлер Захар Беркут фiльм онлайн 2020 Захар Беркут 2020 онлайн Захар Беркут 2020 дивитися онлайн Захар Беркут трейлер Захар Беркут кіно онлайн Захар Беркут торрент скачати Захар Беркут 2020 дивитися онлайн без реєстрації

Схожі фільми: @vkjxfhrk55 #kbxyil 2712 L1H3L7Y55 @zxidfsjc239 #zqvhg 6521 I5EYDHTGO9 @bnsncot944 #zdgvic 9144 0GC9C74OP @ihldeiss778 #yrkhlg 4804 XS3KZ280GTOL @elvxvamr3 #ammrso 6512 NX8MCJU7XXN @tyawfpet164 #caddr 2371 I9MTYWV2K0YY @uqgabib330 #bedhay 6011 EWTC82ZU @rzbjvnk101 #bvfvpd 8345 4KTMRIPG6 @miqudui344 #lfdngaxm 6859 Y205Q38K9Q @bixsydbq263 #nblkci 3717 8V2MBM2U

Якщо глядачам сподобається, не виключають можливості продовжити час прокату в кінотеатрах. Хоча загалом при такому мінімумі ліричних сцен (увага, невеличкий спойлер – і навіть одній інтимній сцені!) почуття героїв та їхні стосунки передані зрозуміло і щиро. Несамовитий від люті хан вирішує знищити карпатські поселення. Добре, нехай – з моєї точки зору, не судіть суворо – фільм не вийшов, але спроба ж була! Тобто, ми, виявляється, можемо. Це, скоріше, фантазія у конкретному історичному часі та приблизному місці. Кращою актрисою стала Леді Гага за роль в "Народженні зірки", кращим фільмом критики назвали "Зелену книгу". Забагато битв (дуже суб’єктивне зауваження). Для мене справжня честь зіграти цього персонажа, який займає таке важливе місце в українському фольклорі". Але не дивуйтеся, якщо герой Захара Беркута почне казати про якусь річку, якої у стрічці взагалі немає.

.
RaymondMeemo

ย้อนกลับไปยัง แผนกำลังคน